Aktualnosti

tra 18, 2021

Jeste li već čuli za FACEàŽ?

Magazin Story predstavio je svojim čitateljicama inovativnu metodu pomlađivanja i tretiranja po- vršinskih nepravilnosti kože kao što su hiperpigmentacije i ožiljci, koju je osmislio naš doc.dr.sc. Zoran Žgaljardić.


tra 18, 2021

Ivonne Žgaljardić, spec. plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije izjavila je za magazin Story kako se za povećanje grudi najčešće odlučuju snažne i samopouzdane žene

Mnoge od nas iznenadit će se činjenicom da su pacijentice Centra za estetsku kirurgiju Dr. Žgaljardić izrazito samosvjesne žene koje jednom korekcijom žele zaokružiti svoju brigu o izgledu i zdravlju.


srp 25, 2019

Doc.dr.sc. Žgaljardić osvojio je priznanje 2019 Trophy Awards

International Business Magazine mu je dodijelio najveće priznanje u Diamond kategoriji zahvaljujući odličnoj poslovnoj reputaciji, certifikatima, osvojenim nagradama sudjelovanju na sajmovima, konferencijama te tehnologiji koju koristi. Pročitajte više u članku.


srp 10, 2019

Estetski kirurg Zoran Žgaljardić nagrađen nagradom Quality Choice Prize 2019

U subotu, 7. srpnja 2019. godine se u Berlinu održala konvencija Quality Choice Prize 2019. Europsko udruženje za ispitivanje kvalitete (ESQR) iz švicarske Lausanne dalo je sveobuhvatan...


lip 10, 2019

Doc.dr.sc. Zoran Žgaljardić na partyju priloga Life Novog Lista

U petak, 7. lipnja, doc.dr.sc. Zoran Žgaljardić bio je jedan od uzvanika na tradicionalni party priloga Life Novog lista. Life je proslavio 17. rođendan te je obilježen veliki jubilej - 20. izdanje regate Fiumanke.

Kako je bilo na ovom glamuroznom događaju možete saznati u članku Novog lista.


svibanj 06, 2019

Doc.dr.sc. Zoran Žgaljardić gost predavač na EuroSciConu 2019!

EuroSciCon je održao 28. svjetsku konferenciju u Parizu na temu dermatologije i njege kože na kojoj je doc.dr.sc. Zoran Žgaljardić pozvani kao gost predavač.


svibanj 06, 2019

TOP 100 dostignuća: Doc.dr.sc. Zoran Žgaljardić nagrađen kao regionalni lider 2019. godine

​Centar za estetsku kirurgiju dr. Žgaljardić pod vodstvom doc.dr.sc. Zoran Žgaljardića osvojio je nagradu TOP 100 dostignuća 2019.


tra 26, 2019

Doc.dr.sc. Zoran Žgaljardić razgovarao je s portalom 100posto o crnom tržištu estetskih zahvata

U razgovoru s portalom 100posto otvoreno je govorio o crnom tržištu estetskih zahvata.


stu 02, 2018

Ovo je njegova priča o uspjehu

Doc.dr.sc. Zoran Žgaljardić razgovarao je sa Stilueta blog/magazinom za rubriku Men’s Corner.


lis 26, 2018

Sergio Noviello Akademija

Doc.dr.sc. Zoran Žgaljardić postao je ponosni član Sergio Noviello Akademije.Ako tražite profesionalnu estetsku medicinsku pomoć od kvalificiranog kirurga, kontaktirajte nas!