Alma laser - neinvazivno RF zatezanje kože

Neinvazivno RF zatezanje kože alma laserom

Alma uređaj koristi dvije glave kao emitere radiofrekventne energije. Emitirana energija dospijeva u dublje strukture kože i potkožja gdje dovodi do zagrijavanja tkiva istovremeno kontaktno hladeći površinu kože kako bi se spriječio nastanak opekline, dok istovremeno aplicirala energiju na željeno mjesto. Zagrijavanjem tkiva potiču se reparatorni procesi u koži i potkožju prvenstveno induciranjem sinteze kolagena čime se postiže glađa, zetgnutija koža.

Sam tretman zatezanja kože alma laserom je ugodan i traje 30-45 minuta za lice, odnosno duže ovisno o tretiranom području.

Poslije tretmana moguć je eritem tj.blago crvenilo kože koje uglavnom prolazi unutar cca pola sata.

Krajnji rezultat tretmana vidljiv je nakon 3 tjedna.

Kome je namijenjen ovaj tretman?

Tretman kože alma laserom prvenstveno je namijenjen osobama s početnim znakovima starenja i atrofijom kože. Također je djelotvoran u borbi protiv celulita i izvrstan je u održavanjau rezultata nakon liftinga ili dodatnog zatezanja kože nakon liposukcije.

Za postizanje željenog rezultata tretman se preporuča svakih 7-14 dana, odnosno za održavanje postignutom kirurškog rezultata nekoliko puta godišnje.

Kontaktirajte nas još danas i saznajte da li ste kandidat za ovaj tretman!


* Disclaimer: Rezultati tretmana kože alma laserom su individualni i mogu varirati od slučaja do slučaja i stanja pacijenta te njihove anatomske predispozicije.